hero_image

Service och renovering

Vi gjuter nytt liv.

UFAB har kompetensen och kapaciteten att vara delaktiga från början till slut. Med över 50 års erfarenhet av montering och test av maskinsystem kan vi även erbjuda installation av de maskinsystem som produceras. UFAB är på så vis med från första ritning till tillverkning, montering och slutligen installation. Och som ytterligare ett led i vårt varumärkeslöfte att alltid förbättra erbjuder vi även service och renovering. Trasiga eller slitna komponenter rustas upp och får nytt liv – en process som ger besparingar både i plånboken och för planeten. Man skulle kunna säga att komponentens livscirkel är sluten.

Nyckelfördelar renovering:

  • Förläng totala livslängden på produkterna
  • Minska miljöpåverkan genom återanvändning
  • Nå en större kundkrets

Nyckelfördelar installation & service:

  • Hög teknisk kompetens på just våra kunders produkter. Samma montörer som byggt maskinen kan installera den.
  • Kortare installationstid genom ökad resurs on-site

Kompetens

För oss är avancerat enkelt

När det kommer till kompetens kan du vara fullständig trygg i att UFAB vet vad som krävs för att lyckas med avancerad montering. Vi har bred kunskap inom lagermontering, renhet, inpassning, inställning, test, el, pnumeatik, hydraulik, mekaniskt montage t.ex kugghjul och kammar, elektromekaniskt montage såsom motorer kopplat till remmar eller styrdon samt linjärenheter. För att nämna några. En annan fördel är våra omfattande möjligheter vad gäller sourcing som håller nere kostnaderna för våra kunder. Vi är logistiskt rustade och kan planera materialflödet från Sverige, och i våra gedigna maskinparker egentillverkar vi högkvalitativa nyckelkomponenter. Listan över kompetenser på UFAB kan göras lång. Den röda tråden genom hela listan är vårt varumärkeslöfte ”Always Improve”, som gör en redan bra produkt ännu bättre.

Kapacitet

Fysiskt, mentalt och finansiellt

Föreställ dig en yta på 8000 m2 mitt i Uddevallas gamla varvsindustri, där passionerade medarbetare på alla nivåer levererar, dag in och dag ut. På UFAB andas vi vårt varumärkeslöfte ”Always Improve”. Vi är övertygade om att vårt löfte förbättrar, inte bara din produkt, utan även vår arbetsmiljö. En bra och trygg arbetsmiljö skapar goda förutsättningar för att utvecklas och lyckas, något vi tydligt ser i våra färdiga produkter.

Våra 40 monteringstekniker håller den gigantiska montage-ytan ren och snygg och välkomnar varmt besökare till anläggningen. Snart kan vi även stoltsera med ett renrum som ger oss maximal kontroll över nivån på luftburna partiklar, temperatur, relativ luftfuktighet, luftflöde och differentierat tryck. Allt för att ge våra anställda de bästa möjliga förutsättningarna att lyckas med din produkt.

På UFAB är vi med hela vägen, från idé till montering, och vidare. Vi har förmågan att lyfta din idé, och kapacitet på anläggningen att lyfta upp till 20 ton. När dina enheter behöver ses över kan UFAB återigen göra sig behjälpliga. Vi assisterar vid service och renovering och ser till att dina komponenters livstid förlängs. En tjänst som gynnar dig, oss och miljön.

Som ett företag i Mattssongruppen har UFAB en stabil plattform att verka ifrån som gör att vi kan ta in stora uppdrag till kunder som kräver rörelsekapital.

Kort sagt har UFAB kapaciteten – fysiskt, mentalt och finansiellt.

contactform_image

KONTAKTA OSS
Jag berättar gärna mer om vår kapacitet inom design och utveckling. Fyll i dina kontaktuppgifter här bredvid eller kontakta mig direkt.

Axel Herz
0522-982 04
axel.herz@ufab.se