hero_image

Montering delsystem

Flexibilitet och kontroll.

Att låta UFAB montera delar av ditt maskinsystem eller din produkt är en klok investering. Du bibehåller delar av produktionen samtidigt som du får värdefull avlastning. Delmontering är därför det perfekta alternativet för dig som är ute efter en mer flexibel produktion men samtidigt vill behålla kontrollen över ditt projekt. Våra montörer har både erfarenhet av och kompetens kring montering av kompletta maskiner i varierande storlek samt delsystem av olika typer. Är det något uppdrag som vi anser oss vara lite extra rustade för så är det avancerad delmontering.

Mekaniskt montage

Att låta UFAB utföra mekaniskt montage åt din produktionslinje i form av mekanisk montering och finmekanisk montering av enstaka komponenter eller i en del av din kompletta produktion gynnar din produktion på fler än ett sätt.

Med stor kapacitet av maskiner och monteringsmetoder gör vi din produktion kostnads och tidseffektiv, med vår mekaniska montering sätter vi enkelt ihop specialtillverkade komponenter med standardkomponenter och skapar din produkt eller en del av din produkt.

Nyckelfördelar:

  • Ökad flexibilitet genom just-in-time leverans av delsystem
  • Sänkta kostnader genom UFAB sourcing av samlade volymer via leverantörsnät i Europa och Asien.
  • Frigör lager genom leverans av delmonterade enheter direkt till slutmontage
  • Snabba säkra leveranser direkt från lager i Sverige eller Asien
  • Egentillverkning av kritiska nyckelkomponenter

Kompetens

För oss är avancerat enkelt

När det kommer till kompetens kan du vara fullständig trygg i att UFAB vet vad som krävs för att lyckas med avancerad montering. Vi har bred kunskap inom lagermontering, renhet, inpassning, inställning, test, el, pnumeatik, hydraulik, mekaniskt montage t.ex kugghjul och kammar, elektromekaniskt montage såsom motorer kopplat till remmar eller styrdon samt linjärenheter. För att nämna några. En annan fördel är våra omfattande möjligheter vad gäller sourcing som håller nere kostnaderna för våra kunder. Vi är logistiskt rustade och kan planera materialflödet från Sverige, och i våra gedigna maskinparker egentillverkar vi högkvalitativa nyckelkomponenter. Listan över kompetenser på UFAB kan göras lång. Den röda tråden genom hela listan är vårt varumärkeslöfte ”Always Improve”, som gör en redan bra produkt ännu bättre.

Kapacitet

Fysiskt, mentalt och finansiellt

Föreställ dig en yta på 8000 m2 mitt i Uddevallas gamla varvsindustri, där passionerade medarbetare på alla nivåer levererar, dag in och dag ut. På UFAB andas vi vårt varumärkeslöfte ”Always Improve”. Vi är övertygade om att vårt löfte förbättrar, inte bara din produkt, utan även vår arbetsmiljö. En bra och trygg arbetsmiljö skapar goda förutsättningar för att utvecklas och lyckas, något vi tydligt ser i våra färdiga produkter.

Våra 40 monteringstekniker håller den stora montageytan ren och snygg och välkomnar varmt besökare till anläggningen. Snart kan vi även stoltsera med ett renrum som ger oss maximal kontroll över nivån på luftburna partiklar, temperatur, relativ luftfuktighet, luftflöde och differentierat tryck. Allt för att ge våra anställda de bästa möjliga förutsättningarna att lyckas med din produkt.

På UFAB är vi med hela vägen, från idé till montering, och vidare. Vi har förmågan att lyfta din idé, och kapacitet på anläggningen att lyfta upp till 20 ton. När dina enheter behöver ses över kan UFAB återigen göra sig behjälpliga. Vi assisterar vid service och renovering och ser till att dina komponenters livstid förlängs. En tjänst som gynnar dig, oss och miljön.

Som ett företag i Mattssongruppen har UFAB en stabil plattform att verka ifrån som gör att vi kan ta in stora uppdrag till kunder som kräver rörelsekapital.

Kort sagt har UFAB kapaciteten – fysiskt, mentalt och finansiellt.

contactform_image

KONTAKTA OSS
Jag berättar gärna mer om vår kapacitet inom design och utveckling. Fyll i dina kontaktuppgifter här bredvid eller kontakta mig direkt.

Axel Herz
0522-982 04
axel.herz@ufab.se