AVANCERAD MONTERING

Flexibelt och kundanpassat

Med flexibilitet och kompetens monterar vi såväl kompletta maskiner som delsystem. I stora taktade flöden eller mindre serier. Det avancerade montaget kan vara en del av en komplett produktion eller som en separat tjänst.

 

Med våra nya montageytor och kompetenser kan vi ge dig som kund ett obegränsat antal alternativ av montage. Du kan få närhet till Asien, ett taktat flöde av komplexa maskiner eller ett högvolymsmontage. Är det en prototyp du tillverkar har vi i samma lokaler resurser inom konstruktion, automation, bearbetning, svetsning och värmebehandling som ständigt stöttar byggnationen.

Kompetens och nära samarbeten
Vår kompetenta personal har lång erfarenhet och gedigen kompetens inom mekanik, el, pneumatik, hydraulik och testning vilket gör att vi kan utföra avancerade montage till slutkund. Oavsett komplexiteten av produkterna har vi ett nära samarbete med våra leverantörer vilket garanterar korta ledtider på materialförsörjningen. Det tillsammans med vårt välutvecklade MPS-system och optimerade lager säkerställer vi den ledtid du behöver som kund. Dessa förutsättningar gör att vi kan ge dig vårt varumärkeslöfte – Always Improve.

UFAB:s kapacitet inom avancerad montering

Mekanik
El
Pneumatik
Hydraulik
Testning

avancerad montering

Mindre till ytan men inte mindre avancerat

Montörerna på UFAB har både erfarenhet av och kompetens kring montering av både kompletta maskiner i varierande storlek och delsystem av olika typer. Är det något uppdrag som vi anser oss vara extra rustade för så är det avancerad montering av mindre delsystem. Till ytan är de mindre med en vikt på 5-500 kg, har en Bill of Material (BoM) på 100-500 delar per produkt och en årsvolym på 50-500 enheter. För dessa uppdrag passar vår organisation väldigt väl sett till arbetssätt, kompetens och rutin. Även om en komponent är mindre till ytan är den inte mindre avancerad, det krävs samma precision som alltid.

avancerad montering

Vilka utmaningar har du inom avancerad montering?

”Jag letar efter en leverantör som kan erbjuda avancerad montering som en separat tjänst”

UFAB är en helhetsleverantör men vi har även flera exempel på där vi erbjuder montage som en separat tjänst. Då kommer dina delar till oss och sätts samman av våra erfarna montörer.

}

”Vid montage är leveransprecisionen avgörande för oss, våra deadlines är ofta snäva”

Vår erfarenhet och kompetens gör oss till en flexibel leverantör. Vi kan leverera stora volymer eller i ett taktat flöde beroende på ditt behov.

f

”Vi vill ha en leverantör som tar helhetsansvaret för produktionen av en av våra produkter”

Med design, bearbetning och svetsning kan UFAB erbjuda montage som en del i produktionen men även som en separat tjänst.  

”Vi söker en partner för montage som alltid håller hög kvalitet”

Med lång erfarenhet inom allt från design till bearbetning och montage håller våra leveranser alltid hög kvalitet. Våra montörer har gedigen kompetens inom bland annat mekanik, el och hydraulik.

”Vi har höga krav på rapporter från leverantören”

Vårt arbetssätt garanterar kvalitet rakt igenom, från montage till slutdokumentation och rapporter.

”Vi vill ha en montageleverantör för ett långsiktigt och nära samarbete”

UFAB kan med 50 års erfarenhet vara en nära partner som tillsammans med dig arbetar långsiktigt, föreslår förbättringar och effektiviserar produktionen.

Kunder på land, till havs och i luften

UFAB arbetar med kunder inom en mängd olika branscher. Förpackning, medicin, offshore, fordon, flyg och jordbruksmaskiner. Det är ett stort spann med en sak gemensamt, uppdragen kräver precision – i utförande och leverans.

KONTAKTA OSS

Jag berättar gärna mer om vår kapacitet inom avancerad montering. Fyll i dina kontaktuppgifter här bredvid eller kontakta mig direkt.

Axel Herz
0522-982 04
axel.herz@ufab.se

 

 

avancerad montering

KONTAKTA OSS

Jag berättar gärna mer om vår kapacitet inom avancerad montering. Fyll i dina kontaktuppgifter här bredvid eller kontakta mig direkt.

Axel Herz
0522-982 04
axel.herz@ufab.se

 

 

E

DESIGN

 

Med erfarna CAD-designers och produktionen nära tar vi enkelt din idé från ritning till produktion och får tillbaka prover och prototyper på ett ögonblick. Att dessutom arbeta nära dig som kund möjliggör ständiga förbättringar och garanterar slutproduktens kvalitet.

C

 

E

SVETSNING

Genom lång erfarenhet inom området kan vi erbjuda lösningar på de mest komplicerade plåtkonstruktionerna. Din produkt tillverkas i våra plåtformningsmaskiner och färdigställs av våra certifierade svetsare.

E

BEARBETNING

Mindre komponenter i höga volymer eller stora och komplexa detaljer. Vår maskinpark kan bearbeta i material så som stål, rostfritt och aluminium. Tillsammans med våra underleverantörer erbjuder vi dig helhetslösningar och korta ledtider.

E

AVANCERAD MONTERING

Med flexibilitet och kompetens monterar vi såväl kompletta maskiner som delsystem. I stora taktade flöden eller mindre serier. Montaget kan vara en del av en komplett produktion eller som en separat tjänst. 

E

PART SUPPLY & SOURCING

Under våra 30 år på marknaden har vi utvecklat en effektiv supply chain som garanterar oss rätt artiklar, i rätt tid till rätt pris. Vi kan hjälpa kunder att konsolidera volymer och därigenom sänka kostnader. Vi kan också fungera som en supermarket för ett brett urval av komponenter.

B

KAPACITET

Komplexa nyckelkomponenter eller din kompletta produktion. Du väljer. Vår kapacitet sträcker sig över många metoder, material och format. Till vår hjälp har vi en trimmad organisation, effektiva arbetsytor och välskött maskinpark.BB
B

M
avancerad montering

Axel Herz
0522-982 04
axel.herz@ufab.se

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?
?