hero_image

Komplett produktion

Tid över till annat.

UFAB levererar förstklassiga lösningar till allt från start-ups till globala företag. Genom en effektiv operativ verksamhet tillsammans med en global sourcing i världsklass erbjuder vi kostnadseffektiva produktionslösningar, anpassade efter just din produkt och ditt företags behov. När du överlåter ett komplett montage till UFAB kan du räkna med en upplevelse utöver det vanliga. Du får tillgång till en komplett produktionsanläggning där all relevant kunskap redan finns. Du får också tillgång till all kompetens och kapacitet som krävs för att ta din idé från ritbordet till industrialiserad slutprodukt. Vårt löfte att alltid förbättra är ett löfte vi avser hålla. Vi tar helt enkelt din idé på största allvar, så att du får tid över till annat.

Nyckelfördelar av Komplett Montage & Produktion hos UFAB:

  • Tillgång till en kvalificerad extern produktionsanläggning
  • Frigör intern kapacitet för tillväxt
  • Sänkta kostnader genom UFAB sourcing av samlade volymer via leverantörsnät i Europa och Asien.
  • Ökar förmåga att hantera variationer i produktionsvolymer.
  • Frigör bundet kapital
  • Sänkta kostnader genom DFM & DFA analys.
  • Egentillverkning av kritiska nyckelkomponenter

Kompetens

För oss är avancerat enkelt

När det kommer till kompetens kan du vara fullständig trygg i att UFAB vet vad som krävs för att lyckas med avancerad montering, komplett produktion och komplett montage. Vi har bred kunskap inom lagermontering, renhet, inpassning, inställning, test, el, pnumeatik, hydraulik, mekaniskt montage t.ex kugghjul och kammar, elektromekaniskt montage såsom motorer kopplat till remmar eller styrdon samt linjärenheter. För att nämna några. En annan fördel är våra omfattande möjligheter vad gäller sourcing som håller nere kostnaderna för våra kunder. Vi är logistiskt rustade och kan planera materialflödet från Sverige, och i våra gedigna maskinparker egentillverkar vi högkvalitativa nyckelkomponenter. Listan över kompetenser på UFAB kan göras lång. Den röda tråden genom hela listan är vårt varumärkeslöfte ”Always Improve”, som gör en redan bra produkt ännu bättre.

Kapacitet

Fysiskt, mentalt och finansiellt

Föreställ dig en yta på 8000 m2 mitt i Uddevallas gamla varvsindustri, där passionerade medarbetare på alla nivåer levererar, dag in och dag ut. På UFAB andas vi vårt varumärkeslöfte ”Always Improve”. Vi är övertygade om att vårt löfte förbättrar, inte bara din produkt, utan även vår arbetsmiljö. En bra och trygg arbetsmiljö skapar goda förutsättningar för att utvecklas och lyckas, något vi tydligt ser i våra färdiga produkter.

Våra 40 monteringstekniker håller den stora montage-ytan ren och snygg och välkomnar varmt besökare till anläggningen. Snart kan vi även stoltsera med ett renrum som ger oss maximal kontroll över nivån på luftburna partiklar, temperatur, relativ luftfuktighet, luftflöde och differentierat tryck. Allt för att ge våra anställda de bästa möjliga förutsättningarna att lyckas med din produkt.

På UFAB är vi med hela vägen, från idé till montering, och vidare. Vi har förmågan att lyfta din idé, och kapacitet på anläggningen att lyfta upp till 20 ton. När dina enheter behöver ses över kan UFAB återigen göra sig behjälpliga. Vi assisterar vid service och renovering och ser till att dina komponenters livstid förlängs. En tjänst som gynnar dig, oss och miljön.

Som ett företag i Mattssongruppen har UFAB en stabil plattform att verka ifrån som gör att vi kan ta in stora uppdrag till kunder som kräver rörelsekapital.

Kort sagt har UFAB kapaciteten – fysiskt, mentalt och finansiellt.

contactform_image

KONTAKTA OSS
Jag berättar gärna mer om vår kapacitet inom design och utveckling. Fyll i dina kontaktuppgifter här bredvid eller kontakta mig direkt.

Axel Herz
0522-982 04
axel.herz@ufab.se