Produktion med svetsrobot

Är en svetsrobot effektiv? Faktum är att behovet av svetsautomatisering har ökat i och med bristen på professionella svetsare bland både små och större företag. Våra kunder efterfrågar ibland en svetsrobot eftersom den erbjuder fler möjligheter beträffande svetsteknik, produktion och framtida expansion. Dessutom blir programmeringen av en traditionell svetsrobot allt enklare. Hos oss på UFAB erbjuder vi inte endast en svetsrobot, utan ett stort utbud av svetsrobotar i vår maskinpark för komplett produktion. Vi är alltså ett företag som förser kunder med tillverkning genom att ni outsourcar er produktion till oss på UFAB, så tar vi hand om den kompletta produktionen. Så om du eller ni är i behov av en svetsrobot, kan ni ta del av dessa bland vår maskinpark på UFAB! Vi besitter god kunskap och erfarenhet inom området och lämnar alltid våra kunder nöjda!

Lösa bristen på svetsare med en svetsrobot?

Du behöver alltså inte investera i en egen svetsrobot till ditt företag, på UFAB hittar du lösningarna på dina problem. Vi kan alltså utföra hela arbetet åt dig. På så sätt sparar ditt företag tid och energi. Vi utför licensierad svetsning i både rostfria och legerade material. I och med bristen på svetsare med en svetsrobot passar det perfekt att utnyttja vår omfattande maskinpark och ta del av vårt utbud, som exempelvis våra svetsrobotar. Faktum är att robot automatisering ersätter inte bara manuell svetsning utan hjälper oss också att höja den totala produktiviteten och kvaliteten. Det finns också mycket diskussion kring cobots svetsning men priset är i närheten av en traditionell svetsrobot och då anser vi på UFAB att man hellre väljer en svetsrobot eftersom den erbjuder fler möjligheter när det gäller svetsteknik, produktion, framtida expansion och livslängd. Och programmeringen av en traditionell svetsrobot blir allt enklare. Du kanske inte endast behöver hjälp med svetsning utan företaget kanske har mer behov av andra maskiner också. Vi erbjuder som sagt ett omfattande utbud, därför kan företaget, stort, som litet, vända sig till oss för hög kvalitet och stort engagemang från vårt håll!

En traditionell svetsrobot?

Det finns lite olika alternativ idag till automatiserad svetsning. Du kan exempelvis välja mellan en VWCO-svetsrobot, en komplett svetsrobotcell eller en svetsrobot i en högre men liknande prisklass. Dessa har olika egenskaper samt för- och nackdelar. Vi på UFAB är dock för svetsrobot då vi besitter lång erfarenhet och teknisk kompetens inom området av svetsning. Tillsammans med vår erfarenhet och teknik kan vi garantera er kvalitet, och den senaste tekniken på marknaden beträffande svetsroboten. Vår produktion är alltid professionell och främjar till att kunna erbjuda små som stora företag rätt utrustning och behandling med en kompetens inom skärande bearbetning, tillverkningsteknik och mätteknik. Vi har även nya tekniker som tillför produktionen en effektivitet och trygghet. Våra maskiner kräver inte mycket från oss förutom underhållning, vilket innebär att allt arbete inom produktionen sker ansträngningslöst och snabbt. Från nystartade företag till multinationella företag, tillhandahåller vi förstklassiga lösningar.

hero_image

Effektiv svetsning med svetsrobot

Det finns alternativ som vi som experter på svetsrobotar skapar för att automatisera programmeringsprocessen och hålla koll på svetseffekten. En mer avancerad form av teknik än cobotsvetsning. Vårt råd är att om du vill automatisera svetsning i framtiden bör du noggrant utvärdera den teknik du valt. En cobot är fascinerande om du vill hålla det enkelt, men om du vill öka svets automatiseringen i framtiden är en vanlig svetsrobot det bättre alternativet. Genom att överlåta svetsningen till oss gör vi det möjligt för din produktion att få den absolut bästa behandlingen. Vi har en flexibel, snabbare, och engagerad personal som delar en stark passion av möjlighet till att svetsa på ett effektivt och snabbt sätt. För noggrant arbete kring svetsning på UFAB använder vi därför en svetsrobot. Dessutom finns det många olika maskiner i vår maskinpark. Oavsett vad exakt du är på jakt efter, finns det hos oss. Vi tillhandahåller kostnadseffektiva produktionslösningar skräddarsydda för din unika produkt och ditt företags krav genom effektiva operativa aktiviteter och förstklassiga världsomspännande inköp. Du kan ana en upplevelse som är unik när du lämnar ett helt montage i våra händer. Du har dessutom tillgång till en komplett produktionsanläggning med all nödvändig information redan till hands. Du får även tillgång till all kunskap och resurser som behövs för att utveckla ditt koncept till en färdig industriprodukt. Vi planerar att hålla vårt löfte om att ständigt bli bättre!

contactform_image

KONTAKTA OSS
Jag berättar gärna mer om vår kapacitet inom design och utveckling. Fyll i dina kontaktuppgifter här bredvid eller kontakta mig direkt.

Axel Herz
0522-982 04
axel.herz@ufab.se